O meni

VSE SE JE ZAČELO ŽE V OTROŠTVU, Z LJUBEZNIJO DO ŽIVALI. POZNEJE SE JE STOPNJEVALO IN 14 LET NAZAJ, LETA 2008, DOSEGLO PRELOMNO TOČKO – ISKREN INTERVJU S KATARINO ČAS.

Iz intervjuja sem takrat izrezala in uokvirila njeno željo, ki je potem postala tudi moja in z leti vedno večja. Čutila sem, da je to to, kar želim enkrat biti, delati, narediti …

https://www.tocnoto.si/katarina-cas-brezcasna-kraljica-in-clovek-trenutka/

“mogoče bom enkrat postala sprehajalka psov, to bi mi bilo zares všeč.”

Doma smo vedno imeli živali, sama pa jih želim imeti vedno več, še posebej zaradi mojih treh mulčkov, ki jih prav tako kot jaz obožujejo. Če bi bilo po njihovo, bi imeli doma že polovico živalskega kraljestva.

 

Zdaj pa mislim, da sem dovolj velika, da končno uresničim svoje sanje. Sprehodi in dnevno varstvo za kužke, v prihodnosti pa še posestvo, kjer bom imela svoj mali butični hotel za živali. To bi mi bilo zares všeč.

profesionalna kvalifikacija

Leta 2022 sem opravila strokovno usposabljanje na Biotehniškem izobraževalnem centru v Ljubljani in uspešno zaključila strokovno usposabljanje po programu za oskrbnika živali.
 
V zadnjih 15 letih sem pomagala in sprehajala pse v Zavetiščih za živali v okolici Ljubljane in Celja.
 

Doma imam devetletno nemško ovčarko, prej pa sem bila 15 let lastnica Mopsike in Nemške ovčarke. Z vsemi sem se udeležila tudi pasjega šolanja.

Ker se dnevno srečujemo z veliko različnimi pasmami psov, izobraževanje nadaljujem tudi v tej smeri. Trenutno obiskujem dva tečaja, in sicer Tečaj pasjih čustev in spoznavanja, ter Vedenje in dobro počutje živali. V prihodnosti želim znanje še nadgrajevati.

Naš